TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Slunečné počasí vylákalo grilovat už všechny milovníky dobrého jídla. Připravit na grilu můžete opravdu širokou škálu zeleniny a různé druhy sýrů vhodných na gril, ale přece jen nejoblíbenější variantou jsou různé druhy masa a uzenin.

Základ je vybrat kvalitní suroviny a pak už jen ochutnávat. Spolehlivým pomocníkem při výběru dobrot na gril je Drůbežářský závod Klatovy, který nabízí široký výběr mas, ať už kuřecí prsní řízky, kuřecí zadní řízky, čtvrtky nebo stehna kuřete, tak zároveň i Kuřecí mletý steak bez kůže mletý vhodný na burgery, balení marinovaných kuřecích plátků nebo různé druhy klobásek. Nezapomíná ani na nejmenší strávníky, kteří jistě uvítají opékání kuřecích špekáčků na ohníčku.

Není až tak důležité, zda máte doma profesionální plynový gril, gril na uhlí nebo grilujete na kontaktním či elektrickém grilu. Ale podstatná je především atmosféra, dobrá nálada a radost z přípravy pokrmů. Klidné posezení u vína nebo piva s přáteli či rodinou umocněné vůní linoucí se z grilovaných lahůdek je neopakovatelným zážitkem a jedinečným relaxem.

Bezlepkové klobásky s Maasdamerem
Rádi objevujete nové chutě a v obchodě pečlivě vybíráte? České kuřecí klobásky s Maasdamerem vás příjemně osloví. Na rozdíl od klasických masových klobás hned zaujmou svou lehce kořeněnou chutí, nicméně se nemusíte bát přesoleného efektu. Naopak, jemné maso doplňuje sýr Maasdamer. Ten je obdobou tradičního Ementálu, ale na rozdíl od něj není tolik výrazný a spíše klobásku harmonizuje k jemnější chuti. Navíc se hned na grilu nerozteče ale naopak se bude hezky táhnout.

Kuřecí grilovací klobásky Trio
Jestli vyhledáváte spíše klasiku, zkuste Kuřecí grilovací klobásky Trio. Ochutnáte totiž hned tři druhy klobásek z českého kuřecího masa. Jemné párky si určitě oblíbí nejmenší strávníci u stolu, muži jistě nepohrdnou lehce pikantními a kořeněnými klobáskami a lahodně vyvážené bylinkové bílé klobásky potěší především ženskou část rodiny.

Bylinkové klobásky obsahují libeček, majoránku a petržel. Přičemž jsou všechny tři druhy bez lepku. V klobáskách navíc nenarazíte na emulgátory a chemické přísady.

Opékání špekáčků
Bez praskání ohně a opékání špekáčků nemůže začít letní sezóna. Pro dospělé je to návrat do dětských let, kdy společně s dětmi mohou znovu ochutnat poctivě opečený špekáček rovnou z ohně.

Nenechte si ujít další zajímavé články