TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Jídlo je každodenní součástí života, mnozí z nás na něj myslí neustále, rádi chodíme do restaurací, užíváme si rozmanitost surovin, které každý kultura nabízí a využívá v kuchyni. S nadšením sledujeme pořady o vaření či pečení nebo sedíme mlčky s otevřenou pusou u kulinářských soutěží a obdivujeme ty krásy servírované na talíři od amatérských účastníků.

Láká nás to zkusit, vychutnat si jídlo ve vlastní kuchyni nebo uvařit partnerovi či partnerce jejich oblíbené menu na výročí. Ale jak na to? Nabízí se rady a tipy ze stránek staré dobré knižní kuchařky, kterou si třeba doma předáváte z generace na generaci, časopisy ale také televize nebo jiná chytrá zařízení. S Lepší.TV si můžete pustit oblíbený kulinářský pořad naprosto odkudkoli a kdykoli.

Upečte si přesně to, co chcete a kdy chcete

Nestíháte kontrolovat plotnu, troubu, šlehat bílky na sníh a zároveň pozorovat, co zrovna předvádí mistr kuchař v pořadu, podle kterého zrovna kuchtíte? S Lepší.TV to není problém, jelikož si můžete jakýkoli pořad, jež Vám zrovna běží, zastavit, přetočit a v klidu se tak vrátit do dané pasáže, která vám unikla a na kterou se chcete soustředit. Pokud jste zrovna v práci, na dovolené, s dětmi venku nebo vypadl proud, nemusíte mít strach, že byste tak přišli o nový díl pořadu o pečení, jelikož s Lepší.TV si jej můžete pustit zpětně po dobu až sta dní a zapisovat si u toho poznámky do Vámi vytvořeného kulinářského deníčku či receptáře. Zapnout to můžete na svém mobilu, tabletu nebo v televizi.

Co dnes servírujete, pane šéfkuchaři?

Tímto to ale zdaleka nekončí, protože Lepší.TV nabízí daleko více. Naleznete zde až 131 stanic, které lze neomezeně nahrávat. K dispozici je Vám videotéka, ve které je nahráno přes třináct set filmů a seriálů, jimiž zabavíte celou rodinu od rána do večera. Zapnout si můžete programy jak české, slovenské, tak taktéž vybrané zahraniční kanály či kanály pro ratolesti.

Dám si jednou Lepší.TV, prosím

Cena Vás možná překvapí, jelikož i přesto, co všechno máte díky Lepší.TV k dispozici, zaplatíte pouze 139 Kč měsíčně a všechno je naprosto bez závazků, takže kdykoliv můžete službu zrušit. Předplatit si můžete také balíček HBO, který obsahuje prémiové stanice HBO a Cinemax a také přístup do videotéky HBO Max. Pokud Vás Lepší.TV zaujala, na www.lepší.tv najdete více informací.

Nenechte si ujít další zajímavé články