U grilování samozřejmě nesmí chybět ani hořčice. Ten správný říz pokrmům dodá domácí pikantní chilli hořčice.
Potřebujete
100 g hořčičného semínka Labeta
160 ml vody
2 lžíce octa
3 lžíce cukru
1 lžičku soli
1 lžičku drceného chilli
Postup
Balíček hořčičného semínka vysypejte do misky a smíchejte s vodou, octem, cukrem, solí a drceným chilli kořením. Vše důkladně promíchejte.
Vzniklou směs uložte na 24 hodin odležet do ledničky. Poté ji rozmixujte – pokud chcete dosáhnout hladkou konzistenci, použijte běžný mixér, pro hrubší strukturu stačí použít tyčový mixér.
Rozmixovanou hořčici přendejte do sklenice nebo misky a dejte ji na dalších 24 hodin rozležet do lednice. Pak můžete podávat.
Tags :
hořčice