Recept babiček, ale i babiček našich babiček. Tahle česká klasika nikdy nezevšední. Suroviny Těsto 300 g hladké mouky 20 g
Byť se skvěle hodí na jaro, uvařit si ji můžete samozřejmě po celý rok. Polévku můžete zdobit šlehačkou a zbylými
Suroviny na 4 porce 8 strouž. česneku (plátky) 2 červené chilli papričky 2 lž. sečuánského pepře 200 g krůtího masa
Suroviny na 2 porce 200 g mletého masa 200 g rýže 1 mrkev 2 cibule 1 jarní cibulka 3 lžičky oleje 1/2
Vyzkoušejte recept na perlu čínské kuchyně – kachnu s pikantní omáčkou. Suroviny na 6 porcí 1 kachna o váze 1,8
Chcete opravdu zdravou přílohu? Tady je recept na jednu, která je i velmi tradiční. Suroviny na 4 porce 1 l
Také milujete asijskou kuchyni? A v čínské restauraci si dáváte jako předkrm výborné závitky? Naučíme vás, jak si je můžete
Možná by se toto hlavní jídlo dalo nazvat „Čína po česku“. Suroviny na 4 porce 1 prsa z kuřete 1
Do tohoto salátu dobře upotřebíte vařené, dušené nebo pečené hovězí maso, které vám zbylo od jiného jídla, třeba svíčkové nebo
Snadné, rychlé a všemi oblíbené marinované krevety rozhodně musíte ochutnat. Ingredience 200 g předvařených krevet ½ lžičky chilli omáčky 2