Suroviny 1 kg jehněčího hřbetu 1 lžíce medu 200 ml zeleninového vývaru 1 snítka rozmarýnu 1 lžička kmínu 3 kuličky
U nás máme párek v rohlíku, v americe tomu říkají hot dog. Suroviny 4 párky (například debrecínské), případně můžete použít
Lososa můžete použít i pečeného. Zkuste variantu, kdy ho posypete špetkou mletého chilli a trochou třtinového cukru. Na rybě tak vznikne
V pivním těstíčku chutnají výtečně nejen ryby, ale i vepřové maso. Můžete ale těstíčko použít i na různé druhy zeleniny,
Kdo má rád pikantní pokrmy, ten si na trhaném vepřovém rozhodně pochutná. Suroviny 300 g vepřové kýty 2 zelené chilli papričky 10
Suroviny steak z vysokého roštěnce lžička olivového oleje sůl čerstvý pepř Na omáčku 2 hrsti hladkolisté petržele 1 hrst čerstvého
Kuskus je úžasnou nahrádou za obyčejné těstoviny. A když ho dobře ochutíte, zamilujete si ho. Suroviny 4 kuřecí paličky 150 g kuskusu 1 l
Polévka je vydatná, zahřeje, ale určitě po ní nepřiberete. Suroviny 1 bílá cibule 2 stroužky česneku 2 batáty 4 lžíce slunečnicového oleje
Suroviny 52 ks kuřecích křídel 3 lžíce kečupu 3 lžíce hořčice 3 stroužky česneku 1 lžíce sójové omáčky 1 cm
Krevety skvěle ladí s česnekem i pikantní chutí. Víno na podlití použijte vždy takové, se kterým si posléze i s