Máme zažité, že pro mošt musíme s jablky do moštárny, přitom v dnešní době jej už hravě připravíte i doma.
Boršč existuje v mnoha variantách, ale ten pravý ukrajinský je jen jeden jediný. Ochutnejte ho i vy. Ingredience 1 velká cibule 3
Pravá chuťovka pro milovníky mořských plodů. Jako příloha stačí opečená bageta, kterou si vytřete i zbylou šťávu z pánve. Ingredience
Jsou ideálním pokrmem k nedělnímu obědu, pokud nemáte moc času. I přesto chutnají skvěle. Ingredience 800 g kuřecích řízků 2
S tímto receptem zaručeně sklidíte úspěch a asi ho nebudete dělat naposled. Poslouží jako příloha, ale i jako hlavní chod.
Rádi byste pár kilo shodili, ale zároveň si dopřáli něco dobrého k jídlu? Udělejte si vaječný salát, který ještě neznáte
Původní recept je prý starý více jak sto let a pochází z jednoho kasina v New Yorku. Potřebujete (na 1 porci) 3 ks
Máte-li doma mleté maso navíc, tohle je přesně ten recept, který byste měli zvolit. Třeba i jako chuťovku k televizi.
Až budete příště vařit rodině k obědu kuře, zkuste to tentokrát udělat úplně jinak. Třeba s mangem a mandlemi! Suroviny
Lahodný koláč s tvarohem a karamelizovanými jablky se vám bude rozplývat na jazyku. Suroviny Na těsto 250 g máslových sušenek