Dobře upravené hovězí maso má své neodolatelné kouzlo. S těmito roštěnkami se trefíte do černého. Suroviny na 4 porce 4 hovězí
Další velmi levné i rychlé jídlo – za dvacet minut máte uvařeno za 25 korun! Podle chuti můžeme obohatit o
Přišla k vám nečekaná návštěva? Pohostěte ji rychlou pomazánkou z třené nivy. Suroviny na 4 porce 150 g sýru niva
Zbylo vám hodně vajíček? Udělejte z nich úžasnou pomazánku! Suroviny na 4 porce 5 vařených vajec natvrdo 1 cibule 2
Bábovka je tradičním českým moučníkem, který nesmí při nedělním obědu chybět na stole. Suroviny 4 vejce 150 g másla 150
Babiččin jablkový závin s ořechy a hrozinkami, vonící skořicí! Suroviny na 4–6 porcí 300 g hladké mouky 0,1 l vody 2
Potřebujete zpracovat zbytek ryby? Vyzkoušejte rybí karbanátky – gabroše! Budeme potřebovat 250 g mletého masa (mix) 0,5 kg kapra sůl
Do zlatova upečené šunkofleky s křupavou sýrovou krustou jsou oblíbenou českou klasikou. Suroviny na 4 porce 350 g těstovin (kolínka) 1
Máte rádi jatýrka? A co takhle v jogurtové marinádě? Suroviny na 4 porce 600 g vepřových jater na marinádu 1
Skvěle budou chutnat v kombinaci s tmavou čokoládovou polevou Suroviny na 1 plech 250 g hladké mouky 100 g mletých