Další z našich receptů na španělskou paella. Suroviny 250 g suchých bílých fazolí 4 lžíce olivového oleje 1 kuře 1 králík
Jedná se o tradiční pokrm ze španělského ostrova Mallorca, odkud pocházejí předci Terezy Kostkové. Ingredience 5 velkých brambor 2 bílé
Chuť Španělska dodá skvělá klobáska chorizo. Suroviny 300 g rýže, 200 g choriza 200 g cherry rajčat 2 polévkové lžíce
Klasická kombinace chuti slaniny, cibulky a brambor dobře funguje i v této snadné a syté španělské omeletě zvané frittata. Ingredience
Tahle španělská specialita přišla k svému jménu jednoduše: hotový koláč se důkladně napustí alkoholem. Výtečný sváteční zákusek pro dospělé. Suroviny
Typický pokrm severní části Španělska je jednoduchý, vydatný a velmi lahodný. Budete potřebovat 500 g brambor 1 cibule 1 chilli
Těstoviny s bylinkovým pestem jsou nenáročné a rychle hotové. Přesto chutnají výtečně a krásně voní. Suroviny na 4 porce 500
Dobře vychlazená rajčatová polévka, která je klenotem španělské kuchyně, přijde v horkých letních dnech k chuti. Suroviny na 3 porce
Na promíchání a nabírání ovoce použijeme dřevěnou naběračku. Suroviny na 4 sklenice 1 l ovocného vína Sangria 150 g vodního melounu
Znalci vědí, že polévka gazpacho se podává zásadně studená! Zkuste ji, v létě přijde k chuti. Suroviny na 6 porcí