Proslulý koktejl, který dodá vaší party světový švih. Potřebujete 2 cl likéru z černého rybízu, grenadiny nebo višňového či malinového likéru
Plněné hovězí závitky jsou oblíbeným českým jídlem. Tradičně se podávají s houskovými knedlíky nebo s rýží. Suroviny na 4 porce
Domácí játrovka nikdy neomrzí vás, ani hosty. Suroviny 100 g kyselá okurky 1 lžíce pažitky 200 g játrového salámu 50
Touto pečínkou pohostíte celou rodinu. Podávejte ji nejlépe s bramborem přelité sosem. Suroviny na 4 porce 1 kg vepřové pečeně vcelku
Díky nám pro ně už nemusíte do obchodu. Suroviny 1 chlazené nebo mražené listové těsto 10 vídeňských párků 2–3 lžíce
Zkuste vykročit ze stereotypu a udělat palačinky zas trochu jinak, než jste zvyklí… Suroviny na 4 porce 40 g cukru
Vařené brambory s tvarohem, hojně posypané petrželkou, jsou výborným a lehkým jídlem. Suroviny na 4 porce 1 kg nových brambor
Pro mnohé jsou opečené škubánky vzpomínkou na dětství. Vyzkoušejte letos v čase půstu jejich kořeněnou verzi. Potřebujete 500 g brambor 300
Tahle vydatná polévka zahřeje, zasytí a je navíc zdravá! Suroviny na 4 porce 2 velké červené řepy 2 brambory 1
Lehce pikantní králičí stehna se žampiony připravovaná na bílém víně jsou vynikající večeří pro dva. Suroviny na 2 porce 2