Chuť pórku báječně vynikne ve skvělém slaném koláči s kuřecím masem a houbami. Podávat ho můžete třeba k večeři. Suroviny Na těsto
Lososový quiche je taková francouzská klasika. Tak schválně, jak vyjde vám. Suroviny na korpus 170 g bezlepkové mouky 1 žloutek
Díky tomuto receptu pozdvihnete klasickou záležitost na gurmánský zážitek! Suroviny 750 g – 1 kg brambor 150 g šunkového salámu
Tohle je cukrářská vyšší dívčí. Počítejte s tím, že se vám makronky nejspíše nepovedou hned napoprvé dokonale. Budete si muset
Francouzský král dezertů. Jak se vám povede? Suroviny 1 l smetany ke šlehání 8 žloutků 1 vanilkový lusk 120 g
Quiche se stále těší velké oblibě. Jsou skvělé ke každé příležitosti – od snídaně až po večeři. Suroviny 1 balení
Francouzská klasika zas trochu jinak! Suroviny 6 barevných paprik 2 cukety 4 rajčata 1 lilek 2 bílé cibule provensálské koření
Znáte snad někoho, kdo by tuhle francouzskou, vlastně spíše českou klasiku nemiloval? Udělejte si francouzské brambory tentokrát podle nás. Suroviny
Můžete v podstatě použít jakoukoli zeleninu a klidně můžete přidat uzené či mleté maso. Slané koláče se těší velké oblibě.
Děti bývají v jídle velmi vybíravé. Co je ale zaručeně nadchne, jsou sýrové noky! Budete potřebovat 700 g hladké mouky