Pokud byste to náhodou nevěděli, tak kalvados je francouzská pálenka, která si s jehněčími kotletkami skvěle rozumí. Suroviny na 4
Tohle je cukrářská vyšší dívčí. Počítejte s tím, že se vám makronky nejspíše nepovedou hned napoprvé dokonale. Budete si muset
Francouzský král dezertů. Jak se vám povede? Suroviny 1 l smetany ke šlehání 8 žloutků 1 vanilkový lusk 120 g
Quiche se stále těší velké oblibě. Jsou skvělé ke každé příležitosti – od snídaně až po večeři. Suroviny 1 balení
Francouzská klasika zas trochu jinak! Suroviny 6 barevných paprik 2 cukety 4 rajčata 1 lilek 2 bílé cibule provensálské koření
Znáte snad někoho, kdo by tuhle francouzskou, vlastně spíše českou klasiku nemiloval? Udělejte si francouzské brambory tentokrát podle nás. Suroviny
Můžete v podstatě použít jakoukoli zeleninu a klidně můžete přidat uzené či mleté maso. Slané koláče se těší velké oblibě.
Děti bývají v jídle velmi vybíravé. Co je ale zaručeně nadchne, jsou sýrové noky! Budete potřebovat 700 g hladké mouky
Mezi tradiční české pokrmy patří i dušená mrkev s hovězím masem, tak si toto jídlo uvařte častěji. Ingredience 2 kg
Francouzský tradiční pokrm, který skvěle chutná a sníží i krevní tlak! Potřebujete 1 kuře (cca 1,5 kg) 3 velká rajčata