Francouzské koláče se dají připravovat na mnoho různých způsobů. Vyzkoušetje naši verzi s rebarborou. Suroviny na těsto 200 g hladké
Kalamáry jsou delikátní pochoutkou. Seženete je ve specializovaných obchodech s čerstvými mořskými rybami. Ingredience 6 vykuchaných kalamárů ½ lžičky citronové
Milujete hovězí maso a sýry s modrou plísní ve vlastnoručně vyrobeném pečivu? Tak toto je recept právě pro vás. Pokud
Chcete si k večeři připravit něco lehkého, zdravého a chutného? Vsaďte na brokolicový koláč. Suroviny brokolice jogurt vejce kuřecí šunka
Zkuste klasiku světových šéfkuchařů. Suroviny na 4 porce 4 kuřecí prsíčka 4 silnější plátky vepřové šunky 4 plátky ementálu mouka
Houbové koláčky zaujmou svou jednoduchostí i naprosto dokonalou harmonií chutí. Podávejte je teplé nebo studené. Suroviny Na těsto 170 g
Angrešt je výtečné ovoce i do koláčů. Kyselejší bobulky a sladká jablka vytvářejí dokonalou kombinaci chutí. Suroviny 300 g hladké
Chuť pórku báječně vynikne ve skvělém slaném koláči s kuřecím masem a houbami. Podávat ho můžete třeba k večeři. Suroviny Na těsto
Lososový quiche je taková francouzská klasika. Tak schválně, jak vyjde vám. Suroviny na korpus 170 g bezlepkové mouky 1 žloutek
Díky tomuto receptu pozdvihnete klasickou záležitost na gurmánský zážitek! Suroviny 750 g – 1 kg brambor 150 g šunkového salámu