Chuť zeleniny zvýrazní čerstvý koriandr nebo bazalka. Suroviny 450 g těstovin 200 g brokolice 150 g rajčat 150 g žlutých
Dezert, jejž má rád snad skoro každý. Budete se divit, ale i ten lze udělat tak, že vám po něm
Suroviny na 4 porce 50 g dlouhých piškotů 180 ml smetany ke šlehání 250 g tvarohu 300 g jahod 250
Slavné sicilské víno Marsala je nejčastěji bílé a sladké. Samozřejmě jej můžete nahradit jakýmkoli jiným bílým sladkým vínem. Potřebujete 4 kuřecí
Místo hříbků můžete použít i jiné houby, důležité je, aby byly mladé a pevné. Třeba křemenáče, žampiony, růžovky… Potřebujete 600 g mladých
Máte rádi tuto kombinaci nastudeno? Tak vyzkoušejte i teplou variantu a tento lehký pokrm vám dokonale nahradí jeden celý oběd.
Na talířích každou porci ozdobte čerstvou bazalkou. Ingredience 1 lžíce olivového oleje 400 g mletého vepřového masa 1 cibule 2
Italská specialita panzanella je prostý salát z několika málo přísad, jimž dominují rajčata. Dá se jíst mírně teplý nebo studený.
Léto ještě zdaleka nekončí. Patříte-li mezi milovníky letních mejdanů, potěší tip na občerstvení, díky kterému se party promění v nezapomenutelný
Tradiční italská pochoutka v podání našich hospodyněk? Proč ne, zvládnete to taky! Suroviny 600 g mletého vepřového a hovězího 4