Tajemství boloňských špaget tkví v rajčatovo-masové omáčce. Dát si ji můžete na jakékoli těstoviny. Potřebujete 400 g špaget 350 g mletého
Caprese známe jako salát, ale vychutnat si ho můžeme také jako slaný koláč, který je pro léto jako stvořený. Ingredience
Italská klasika – takhle ji děláme my v naší nejoblíbenější variantě s jahodami. Suroviny na 4 porce 50 g dlouhé
Výborné ravioli, plněné těstoviny, se špenátem a ricottou mají svůj původ v severní Itálii. Suroviny na 4 porce Na těsto
Pokud nemáte po ruce ochucené oleje, stačí do pánve s olejem přihodit něco aromatického, jako je třeba česnek nebo výrazné
Těstoviny můžete i zapéct. Jednoduše je s masovou směsí promíchejte, přendejte do pekáčku, posypte sýrem a zapečte dozlatova. Ingredience 1
Chutnají skvěle i se směsí mletého masa a rajčatové omáčky. Ingredience 1 balení lasagní 500 g špenátu 500 g ricotty
Ještě stále je houbová sezona v plném proudu. Pokud nemáte to štěstí v podobě plných košíků, neváhejte použít pro tento
Sépiové těstoviny se dokonale hodí k mořským plodům nebo k pokrmům s rybami. Pokud vás snad odrazuje jejich barva, do
Když jste na dietě, ale chcete plnohodnotně mlsat! Suroviny na 4 porce 4 rajčata 2 menší šalotky olivový olej velká