Panna cotta znamená ztuhlá smetana. A právě tento název skvěle vystihuje to, oč v receptu jde. Zkuste italskou klasiku. Suroviny
Toto je jeden z nejzákladnějších receptů na lososa, který si s tymiánem velmi dobře rozumí. Recept je zároveň vhodný pro
Výhodou této polévky je, že do ní můžete dát jakoukoli zeleninu, kterou zrovna máte po ruce. Ingredience 150 g těstovinových kolínek 1 plechovka
Vypadají jako boloňské špagety, ale jsou tisíckrát lepší. Ingredience 1 balení špaget 500 g mletého hovězího masa 1 plechovka protlaku 3
Lasagne su můžete pochopitelně uzpůsobit podle svého gusta. Tady je varianta dokonce se špekem. Ingredience 150 g špeku bešamel 1 l mléka
Oblíbená pochoutka původem z Itálie. Výsledkem bude krásné, vrstvené jídlo, šťavnaté, voňavé, horoucí, které má místo třešničky na dortu krustu ze
Předkrm, který v sobě spojuje jemnost jahod s ostrostí balzamikového octa, vás příjemně překvapí nenadálou lahodností. Potřebujete 1 bagetu (nebo
Jedna z nejoblíbenějších, zvládnete ji hravě i vy! Suroviny 500 g hladké pšeničné mouky 10 g droždí 2 špetky soli
Pokud doma neprosadíte bezmasý recept, přidejte trochu slaniny. Ingredience 450 g gnocchi 2 lžíce olivového oleje ½ šalotky nakrájené na tenké
Do hlubokého talíře naservírujte porci rizota, posypejte parmezánem a ozdobte snítkou čerstvého tymiánu. Ingredience hrnek sušených, předem namočených hub 1 lžička mletého