Ve Španělsku se konzumují jako předkrm. Vy si je můžete vychutnat třeba jako přílohu k masu. Suroviny 250 g čestvých papriček Pimientos de
Rotkäppchen Désalcoolisé Blanc je svěží ovocná varianta pro všechny, kteří milují sekty, ale chtějí nebo musí se obejít bez alkoholu.
Můžete si ji připravit s kuřecím i vepřovým masem nebo s mořskými plody, ale základ je vždycky stejný. Ingredience 300 g kulatozrnné rýže 5
Tradiční studená polévka gazpacho (čtěte gazpačo) je oblíbená po celém světě. V zimě vám tato pochoutka pocházející z Andalusie dodá
Chorizo /čorízo/ je typický španělský salám, který Španělé přidávají téměř do kažého pokrmu. Nejlépe však chutná v kombinaci s opečenými
Tortilla de patata neboli bramborový koláč. Servíruje se nejen jako svačina mezi jídly, ale také jako příloha k salátům i
Mojo /mocho/ najdete na každém španělském jídelním lístku. Můžete ho konzumovat jako samostatné jídlo nebo jako přílohu. Ingredience 1 kg malých
Španělský rýžový pokrm zná snad úplně každý, ale ne každý ochutnal valencijskou paellu s králičím masem. Ingredience 250 g bílých konzerovaných fazolí
Chutnají jako české koblihy, ale jsou křupavější. Churros (čtěte čuros) je tradiční sladký pokrm zejména na Pyrenejském poloostrově. Ingredience 350 ml mléka
Tento lahodný nápoj si nejlépe užijete v teplých dnech, které se již blíží, třeba s přáteli na zahradní oslavě. Ingredience