Skvělá snídaně, skvělý oběd, super svačina i luxusní večeře. Co se nesní, to jednoduše schováte v lednici a dojíte později.
Ano, také Francouzi mají svou variantu čočkovky, takhle se připravuje! Suroviny 300 g čočky 2 mrkve 1 pastinák 3 rajčata
Francouzská pochoutka Mille-feuille se tradičně skládá ze tří vrstev listového těsta, střídajícího se se dvěma vrstvami cukrářského krému. Uvidíte, že
Na vaše párty s puncem luxusu… Suroviny 2 stroužky česneku 0,4 l suchého bílého vína 600–700 g tvrdého sýra (ementál)
Slané koláče s křehkým těstem jsou velmi vděčné. Výtečně chutnají ještě teplé i zastudena. Suroviny 170 g hladké mouky 80
Můžete mu říkat klidně i quiche. Hlavní ale je, že skvěle chutná! Suroviny na 4 porce 175 g hladké mouky
Bujabéza je výborná rybí polévka, kterou si teď můžete natrénovat na příští Vánoce. Ve Francii je považovaná za delikatesu.
Poctivá francouzská cibulová polévka je úžasným zahřívákem v sychravých podzimních dnech. Suroviny na 4 porce 1 kg cibule olivový olej
Makronky patří mezi nejúžasnější moderní cukrářské výrobky. Nejlepší jsou s kávovým krémem. Suroviny Na těsto 100 g mandlové mouky 100
Pečené kuřátko s dozlatova opečenou křupavou kůžičkou je báječným nedělním obědem pro celou rodinu. Suroviny na 6 porcí 1 celé