Vindaloo je populární indické jídlo spojující vůni koření a pikantní chuť chilli. Je ideální jako netypický oběd. Suroviny na 4
Tahle varianta tradiční indické omáčky je jemně pikantní a plná exotických chutí. Podávejte s plackami, rýží nebo těstovinami. Potřebujete 500
Za 40 minut připravíte čatní do asi sedmi tří set mililitrových sklenic. Přísady 400 g višní 300 g cibule 4
Náročnější recept, díky němuž vykouzlíte dokonalou indickou chuť. Suroviny 800 g vykoštěných kuřecích stehen 1 lžíce směsi „tandoori masala“ 1
Kari je klenotem indické kuchyně. Připravuje se z masa, ryb či zeleniny a podává se v husté omáčce. Suroviny na
I tahle úprava je trochu exotická a lehce pikantní, ale chuťově úžasná. Potřebujete 4 podkovy ze sumce 3 lžíce másla
Jídlo vonící dálkami pohladí jazýček i těm nejvybíravějším strávníkům. Potřebujete 400 g mletého hovězího 1 rohlík 1 cibuli 1 vejce 1
Do polévky můžete nakonec vmíchat trochu kokosového mléka Suroviny na 4 porce 1 hrnek červené čočky 2 lžíce oleje 1
Smažené kořeněné taštičky můžete podávat jako předkrm nebo si je vzít s sebou na výlet. Budete potřebovat 140 g hladké mouky
Kuře se v žádném případě nesmí během pečení podlévat vodou. Budete potřebovat 1 kuře sůl 150 g másla 2 cibule 6