Suroviny na 4 porce 100 g rukoly 120 ml panens. oliv. oleje 1 lž. strouhaného parmazánu sůl pepř 400 g
Suroviny na 2 porce 8 středních rajčat větší hrst čerstvé bazalky hrst nasekaného libečku 2 balení dietní mozzarelly (nebo zakysaná
Základem tohoto italského salátu je čerstvá zelenina, hlavně rajčata, a kousky opečeného chleba. Potřebujete 2 velká rajčata 600 g cherry
S jemnou ricottou skvěle kontrastuje kyselá citronová šťáva. Ingredience 300 g čerstvého špenátu 250 g ricotty 1 stroužek česneku 3 vejce 150 g hladké
Nejlepší jsou s těstovinami nebo gnocchi, ale chutnají i s dušenou rýží. Ingredience 2 lžíce olivového oleje 6 celých kuřecích stehen mořská sůl
Přesně takovou vyrábějí v Itálii. Suroviny 5 žloutků 1 vanilkový lusk 2 plátky želatiny 150 g cukru krupice 250 ml smetany (35%)
Suroviny 250 g hladké mouky, špetka soli 1 lžička olivového oleje 2 vejce 1 ½ lžíce vody máslo na polití
Původ mají v Itálii, příprava je rychlá a jsou plné zdravých oříšků a sladkého sušeného ovoce. Potřebujete 100 g ovesných
Mozzarellu smažit by vás možná nenapadlo, ale ve skutečnosti to je možné. A výsledek je velmi jedlý! Suroviny 400 g
K snídani si dejte vejce, kromě potřebných bílkovin obsahují i důležitý antioxidant glutathion. Potřebujete 3 vejce 80 g sušené šunky 1 cibuli