Jaký je ten nejklasičtější španělský recept? Řekli jste paella? Pak jste odpověděli správně. Je lahodná a podává se vždy v
Takhle si na kuřeti pochutnávají Španělé. Zkusíte to taky? Suroviny na 6 porcí 50 g slaniny 0,6 l kuřecího vývaru
Přidejte do českého leča tradiční španělskou klobásu a uvidíte, kolik vám udělá parády. Suroviny na 4 porce 1–2 větší cibule
Není snad všednější jídlo než rizoto. Vyšperkujte si ho pikantní klobásou, česnekem a feferonkami. Suroviny na 4 porce 300 g
Podobný pokrm měli v oblibě třeba mořeplavci a objevitelé. Suroviny na 4 porce 60 g piniových semínek 350 g těstovin
Skvěle ladí k červenému vínu. A zvládnete ho během chvíle. Suroviny 300 g rýže 200 g chorizo (španělská klobása) 200