Královskou houbou českých lesů je pravý hřib. Suroviny 400 g houby 1 větší cibule 2 lžíce másla 200 ml šlehačky
Před pečením můžete pod kůži vložit plátky másla, kuře tak bude ještě šťavnatější! Suroviny 1 celé kuře Nádivka 2 housky
Zkuste do směsi přidat místo sýru najemno nastrouhanou cuketu, která dodá řízkům lahodnou šťavnatost. Ingredience na 4 porce 600 g
Ozdobit ji můžete kandovanou kůrou z pomeranče. Suroviny šťáva a kůra z 1 citronu 4 vejce 100 ml oleje 160
Většina z nás omáčky miluje. Španělský ptáček patří mezi klasické recepty české kuchyně. Příprava není vůbec složitá. Suroviny 4 plátky
Můžete využít i jiné čerstvé bylinky. Rolky jsou skvělé třeba s bazalkou nebo špenátem. Suroviny 3 hrnky hladké mouky 1 hrnek vlažné
Zbyla vám vejce? Tak šup s nimi do báječně vaječné pomazánky. Potřebujete 6 vajec 150 g pomazánkového másla 2 lžíce
Zelená barva navozuje příjemné a optimistické pocity. Užijte si ji i na talíři v podobě zdravé a chutné pomazánky. Potřebujete
Máte doma nakládané nebo sušené houby? Neváhejte je použít klidně i v dubnu. Hlíva ústřičná je navíc velice zdravá a její
Drobenku můžete různě kombinovat: místo hrubé mouky použít mleté ořechy, přidat skořici, vanilku. Ingredience na 1 plech Na těsto 250 g hladké