Většinou se nakládají na jeden týden. Pokud vám ale do silvestrovského večera zbývá jen pár dní, vyzkoušejte náš recept. Ingredience 6 buřtů
V našich poměrech může tento salát vypadat poněkud exoticky, ale dobře vychlazený přináší skvělé osvěžení a hlavně je zdravý. Ingredience
Tak trochu exotickou úpravu vepřového masa určitě zařadíte mezi svá oblíbená jídla. A návštěvy budou zírat. Potřebujete 400 g vepřové kýty
Suroviny 300 g hladké mouky 200 g másla 700 g čerstvých borůvek 100 g cukru pomerančová kůra Postup Mouku se
Tradiční žmolenkový koláč našich babiček má stále své pevné místo v české gastronomii, a to dokonce i ve špičkových restauracích.
Suroviny 4 kuřecí prsa 6 lžiček sójové omáčky 2 lžičky mletého zázvoru 4 lžíce drůbežího vývaru 4 lžíce pomerančové šťávy
V dětství nám většinou nechutnala. Je tedy čas vyzkoušet, jak dobrá mohou játra být. Potřebujete 600 g drůbežích jater 200 g
Pusťte se do švestkového kompotu, třeba s pomeranči. Ingredience 1,5 kg vypeckovaných švestek 2 pomeranče nebo jiné citrusy ½ limetky
Kombinace máku a švestek ve sladkém župánku se skořicí je vždy zárukou famózního chuťového zážitku. Nechte se inspirovat naším závinem.
Domácí nakládané zelí můžeme ochutit i několika ingrediencemi naráz, podle toho co máme rádi. Suroviny na 4 porce 30 kg