TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Archives

Hlavní chody

Staročeské zelníky

Skvěle chutnají i s jogurtem nebo zakysanou smetanou, ochucenou čerstvými bylinkami. Suroviny na 4 porce 500 g brambor 350 g

Sladké

Broskvový tvarohový dezert

Dezert, který vám doporučujeme, není na výrobu nijak zvlášť složitý, ale pozor, je důležité dodržet uvedený postup, protože jen tak

ŘezySladké

Jemné broskvové řezy s krémem

Svěží chuť broskví a netradičního odlehčeného krému, pokud je dobře vychlazený, je skvělá letní kombinace. Ingredience Těsto 150 g hladké

Sladké

Hradecký pumprnikl k čaji

K tradicím Hradecka odnepaměti patřilo perníkářství, a tak perník zvaný pumprnikl nemohl chybět u čaje. Perník se ve zdejším kraji

Polévky a předkrmy

Krkonošské kyselo

Tradiční horalské Krkonošské kyselo bývalo dříve jídlem chudých, ale jak vědí všichni milovníci krkonošských pohádek, klidně si ho poručil i

Hlavní chodyMasoRyby

Kapr „na modro“

Už máte dost experimentování a chcete si o Vánocích dopřát tradiční českou kuchyni?  Suroviny na 4 porce 4 plátky kapra

1 3 4 5 76

Nenechte si ujít další zajímavé články