Tuhle českou klasiku má v oblibě snad každý strávník. Takhle děláme plněné knedlíky my! Suroviny 750 g brambor 250 g
Klasika, kterou opravdu nic nezkazíte. Pouze cibule, kuře a trocha koření. Suroviny na 6 porcí 1 kuře 4 červené cibule
Chcete si doma udělat vlastní pečené kaštany? Bezva. Máme pro vás jednoduchý postup na přípravu těch nejlepších kaštanů, co jste
Cítíte tu vůni? Po vynikajícím závinu s vlašskými ořechy si olíznete všech deset. Suroviny na 2 záviny Na těsto 400
Máme pro vás recept na tu nejlepší polévku, na které si určitě všichni pochutnáte. Ingredience 400 g jedlých kaštanů 1
Kuře plněné plátky cibule, jablek a máslem, okořeněné, pečené dozlatova Suroviny na 6 porcí 1 kuře 1 cibule 2 jablka
Pečená kuřecí roláda se zavděčí jako teplá chuťovka i jako hlavní chod. Suroviny na 2 porce 2 kuřecí prsa 4
Pečenou kachnu, která patřila k tradičním svatoštěpánským specialitám, si můžete vyzkoušet v tradiční vydatné podobě jako konfit z kachních stehýnek
Lahodné jídlo pro gurmány, které polechtá chuťové pohárky. Suroviny na 4 porce 4 kuřecí stehna 20 g zázvoru palice česneku
Vepřová panenka je skvělou hlavní surovinou a propracovaný recept ji dokáže povýšit snad až na nebeský pokrm. Ingredience 600 g