TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Archives

Drůbež

Kachna pečená na pomerančích

Už jste ochutnali jeden z nejoblíbenějších pokrmů Francouzů? Nebo Italů? Stále se vedou spory, kdo s pokrmem přišel jako první. Ingredience 1

Drůbež

Slavnostní paštika se slaninou

Ochutnejte drůbeží paštiku se slaninou, červeným vínem a zavařenými třešněmi. Ingredience 500 g drůběžích jater 3 velké cibule 250 g slaniny 2,5 dcl

Snídaně

Francouzský sendvič croque madam

Jestli chcete perfektní snídani, třeba i do postele, tenhle sendvič vás nezklame. Potřebujete (na jednu porci) 2 plátky toustového nebo

Sladké

Tradice zvaná Crème brûlée

Nejklasičtější francouzský dezert si zamilujete. Nemáte-li speciální pistoli, můžete cukr na vrchu zkaramelizovat pomocí horního grilu trouby, byť výsledek nebude

Sladké

Smetanový dezert crème brulée

Miluje ho celý svět. „Krém brilé“, jak se jeho název vyslovuje, si oblíbíte i vy. Suroviny 5 žloutků 450 ml smetany 1 vanilkový

HovězíMaso

Skvělé hovězí po burgundsku

Pomalu pečené hovězí na červeném víně s mrkví musíte ochutnat. Suroviny 1,5 kg hovězí špičky 250 g slaniny 5 mrkví lahev červeného vína

1 2 3 4 12

Nenechte si ujít další zajímavé články