Malé křehké košíčky s lahodnou náplní jsou božským dezertem pro všední i sváteční dny. Suroviny na 10 kusů Na korpus 170
Sorbet je zmrzlina, která s nezakládá na smetanovém, ale na vodním základě. Potřebujete 1,5 šálku cukru 1 čajovou lžičku vanilkového
Jste více na slané, než na sladké koláče? Upečte si tento křehký koláč s červenou řepou a kozím sýrem. Suroviny
Pošírované vejce můžete do svých receptů zařadit častěji, je to známka vyspělejšího kuchaře! Suroviny 2 lžíce olivového oleje 200 g
Galetky mají neuvěřitelné kouzlo. Jsou snadné na přípravu a chutnají skvěle. Suroviny na 8 porcí Na těsto 1 a ½
Je to lahůdka, kterou by měl aspoň jednou ochutnat každý. Ingredience kachní játra 1 kyselé jablko Calvados 1/2 hrnku hladké mouky
Jen prsa orestujete a máte hotovo. Kachní prsa budou krásně šťavnatá. Skvěle se doplňují s bramborovou kaší nebo šťouchanými brambory. Ingredience 2
Už jste ochutnali jeden z nejoblíbenějších pokrmů Francouzů? Nebo Italů? Stále se vedou spory, kdo s pokrmem přišel jako první. Ingredience 1
„Kasulé“ je pořádně tučný a sytý pokrm a velmi se podobá židovskému šouletu. Suroviny 500 g uzeného vepřového bůčku 5 kusů kvalitní vepřové
Ochutnejte drůbeží paštiku se slaninou, červeným vínem a zavařenými třešněmi. Ingredience 500 g drůběžích jater 3 velké cibule 250 g slaniny 2,5 dcl