Ve Francii mu říkají quiche (čtěte kiš) a dá se konzumovat studený i teplý. Suroviny Na korpus 250 g hladké mouky 130 g másla 8 lžic
Variace na zapečené brambory – recept pochází z francouzských Alp. No však to vyzkoušejte. Ingredience 700 g brambor 300 g baby špenátu
Malé křehké cukroví původem z Itálie si už dávno oblíbili Francouzi a po nich celý svět. Potřebujete 110 g bílků
Vynikající, lehká a zdravá večeře. Suroviny 3 stroužky česneku 500 g cukety 250 g lilků 1 červená paprika 300 g rajčat 5 lžic
Slaný koláč se zeleninou a sýrem chutná teplý i studený. Potřebujete 250 g hladké mouky 125 g másla 4 vejce
Ačkoli si dnes každý quiche spojí s francouzskou kuchyní, tento jedinečný slaný koláč vznikl v německém středověkém knížectví Lothringen, které
Co takhle lehký dezert z jablíček? Ingredience 100 g hladké mouky 80 g pšeničné celozrnné mouky 1 a ½ lžičky
Zapečená letní zelenina je skvělé jídlo, které můžete podávat jako přílohu k masu nebo lehkou večeři. Ingredience 3 střední cukety 1
Nejspíš jste už o této pochoutce slyšeli. Omáčka se dá zahustit lžící hladké mouky, nepostradatelným základem tohoto hodně sytého a
Servírovat je můžete jako samostatný pokrm i jako luxusní přílohu k masu. Suroviny na 4 porce 500 g brambor 100 ml smetany ke šlehání 125 ml