Pokud preferujete vydatnější jídlo, zkuste si připravit kuře à la Cordon Bleu jednoduchým způsobem. Potřebujete 4 kuřecí prsa 4 plátky
Po celonočním konfitování se maso rozplývá! Suroviny 4 kusy husích stehen 4 snítky tymiánu 2 bobkové listy 1 lžička mletého
Ve Francii se na vánočním stole objevují nejen sladké makronky, nemůže chybět ani tradiční vánoční poleno. Potřebujete 100 g polohrubé
Na přípravu jsou nenáročné, jen u těch francouzských dávejte pozor, ať jsou pěkně tenké. Ingredience 4 vejce 400 g hladké
Podávejte ozdobené čerstvým tymiánem nebo jinými bylinkami. Ingredience 1 listové těsto 6 lžiček dijonské hořčice 50 g čedaru 2 velké
Na přípravu je vhodnější loupaná rýže, která více lepí a lépe stmelí koláčovou krustu. Ingredience 400 g rýže 3 vejce
Suroviny 500 g listového těsta 1 vejce Na náplň 100 g slaniny 50 g másla 1 malá cibule 1/2–1 svazek
Slaný koláč je vynikajícím pohoštěním pro návštěvu, která nemá ráda sladké. Na těsto 150 g hladké mouky 50 g celozrnné
Suroviny na 5 porcí 1 palička česneku Solamyl 2 bob. listy 3 snítky tymiánu 300 ml hovězího vývaru 1000 g
Lahodné makronky se z Francie dostaly do celého světa. Jsou sice na přípravu trošku náročné, ale nebojte. S trochou cviku a naším postupem