Bujabéza je výborná rybí polévka, kterou si teď můžete natrénovat na příští Vánoce. Ve Francii je považovaná za delikatesu.
Poctivá francouzská cibulová polévka je úžasným zahřívákem v sychravých podzimních dnech. Suroviny na 4 porce 1 kg cibule olivový olej
Makronky patří mezi nejúžasnější moderní cukrářské výrobky. Nejlepší jsou s kávovým krémem. Suroviny Na těsto 100 g mandlové mouky 100
Pečené kuřátko s dozlatova opečenou křupavou kůžičkou je báječným nedělním obědem pro celou rodinu. Suroviny na 6 porcí 1 celé
Cibulová polévka je jedním z nejstarších pokrmů. Je zdravá, chutná a levná. S opečenou bagetkou a rozteklým sýrem nemá chybu.
Tyto koláčky jsou skvělým slaným pohoštěním pro návštěvu. Výborně chutnají se suchým bílým vínem. Suroviny na 8 kusů Na těsto
Krémy francouzské kuchyně jsou vynikající, dopřejte si tento luxusní dezert i vy. Suroviny 420 ml mléka 80 g krupicového cukru
Šťavnatá jarní cibulka, voňavé čerstvé bylinky a další kvalitní suroviny od českých farmářů z Nakupzfarmy.cz vám pomohou vykouzlit rychlou a
Salát namíchaný z plátků brambor, vajec, tuňáka a černých oliv má chuť a šarm. Suroviny na 4 porce 500 g
Další varianta quiche, který určitě nebudete vařit jen jednou! Suroviny na 4 porce 175 g hladké mouky 100 g másla