Tento pokrm je zkrátka klasika všech klasik. Suroviny na 4 porce 700 g hovězí špičky 120 g slaniny 370 ml červeného vína 120 g
Stačí kupa cibule a dobrý vývar a výtečnou polévku s výraznou chutí máte na stole. Suroviny na 6 porcí 1 kg cibule 1,2 l hovězího vývaru
K tomuto koláči si dejte trochu sladkého alsaského vína a jste v ráji! Korpus 250 g hladké mouky 100 g másla 1
Této famózní kombinaci rozhodně neodolá žádný milovník paštik. Ingredience 400 g kachních jater 1 menší cibule 50 g slaniny 50 ml smetany 12%
Tradiční uzenářská značka Schneider zpracovala pro milovníky paštik klasický recept na Francouzskou paštiku z vepřových jater, s originální směsí koření,
Pokud preferujete vydatnější jídlo, zkuste si připravit kuře à la Cordon Bleu jednoduchým způsobem. Potřebujete 4 kuřecí prsa 4 plátky
Po celonočním konfitování se maso rozplývá! Suroviny 4 kusy husích stehen 4 snítky tymiánu 2 bobkové listy 1 lžička mletého
Ve Francii se na vánočním stole objevují nejen sladké makronky, nemůže chybět ani tradiční vánoční poleno. Potřebujete 100 g polohrubé
Na přípravu jsou nenáročné, jen u těch francouzských dávejte pozor, ať jsou pěkně tenké. Ingredience 4 vejce 400 g hladké
Podávejte ozdobené čerstvým tymiánem nebo jinými bylinkami. Ingredience 1 listové těsto 6 lžiček dijonské hořčice 50 g čedaru 2 velké