Na přípravu je vhodnější loupaná rýže, která více lepí a lépe stmelí koláčovou krustu. Ingredience 400 g rýže 3 vejce
Suroviny 500 g listového těsta 1 vejce Na náplň 100 g slaniny 50 g másla 1 malá cibule 1/2–1 svazek
Slaný koláč je vynikajícím pohoštěním pro návštěvu, která nemá ráda sladké. Na těsto 150 g hladké mouky 50 g celozrnné
Lahodné makronky se z Francie dostaly do celého světa. Jsou sice na přípravu trošku náročné, ale nebojte. S trochou cviku a naším postupem
Je skvělou variantou rychlého oběda či večeře. Ingredience 1 brokolice 200 ml smetany 150 g uzeného 3 vejce mletý pepř
Suroviny na těsto 200 g hladké mouky 100 g másla 100 g cukru 1 vejce sůl Na náplň 500 g
Do této variace na lotrinský quiche se hodí hříbky Potřebujete 250 g listového těsta 25 g másla 1 lžičku oleje
Tymián koláči dodá nezaměnitelnou vůni a zkaramelizovaná cibulka na medu a víně dokonalou chuť. Ingredience Na těsto 300 g mouky
Tento luxusní dezert vypadá opravdu hodně složitě. Věřte ale, že na něm ve skutečnosti nic není. Navíc u něj můžete
Černé olivy dnes běžně seženete na váhu. Jsou cenově výhodnější a chuťově lepší než ty ve sklenicích. Budete-li mít možnost,