Tento koláč je oblíbený ve Francii. Díky jeho křehkosti a křupavosti si ho velmi oblíbíte! Ingredience 400 g hladké mouky
Toto nadýchané pečivo je balzámem pro naše chuťové buňky. Jak ale na něj? Těsto Pokud byste používali klasické droždí, bylo
Příprava croissantů zabere nějaký ten čas, ale výsledná práce se vám stokrát vrátí! Chuť je totiž fantastická. Ingredience 1 a
Tradičně je v něm slanina, sýr, vejce a smetana. Základní recept ale můžete obohatit. Suroviny na 10 porcí Na těsto
Skvělá snídaně, skvělý oběd, super svačina i luxusní večeře. Co se nesní, to jednoduše schováte v lednici a dojíte později.
Ano, také Francouzi mají svou variantu čočkovky, takhle se připravuje! Suroviny 300 g čočky 2 mrkve 1 pastinák 3 rajčata
Francouzská pochoutka Mille-feuille se tradičně skládá ze tří vrstev listového těsta, střídajícího se se dvěma vrstvami cukrářského krému. Uvidíte, že
Na vaše párty s puncem luxusu… Suroviny 2 stroužky česneku 0,4 l suchého bílého vína 600–700 g tvrdého sýra (ementál)
Slané koláče s křehkým těstem jsou velmi vděčné. Výtečně chutnají ještě teplé i zastudena. Suroviny 170 g hladké mouky 80
Můžete mu říkat klidně i quiche. Hlavní ale je, že skvěle chutná! Suroviny na 4 porce 175 g hladké mouky