Možností, jak upravit a naplnit kuřecí kapsu, je spousta. Vyzkoušejte variantu s lahodnými rajčaty a jemnou mozzarellou. Suroviny na 4 porce
Omáčku quattro formaggi znáte nejspíše z pizzerie, kde se často používá na pizzu. My si ji tentokrát připravíme s gnocchi.
Fantastické masové kuličky v rajčatové omáčce jsou oblíbeným jídlem dětí, ale zamilují si ho i dospělí. Suroviny na 4 porce Na
Italská klasika, která by neměla chybět ve vašem kuchařském repertoáru. Suroviny na 4 porce balíček těstovin lasagne Na masovou omáčku
Podzimní brokolice je vitaminy a stopovými prvky přímo nabitá, tak proč si neudělat výborný salát. Je nenáročný na přípravu a
Klasicky se rizoto dělá na bílém víně, vyzkoušejme nyní, jak chutná na víně červeném. Suroviny na 2 porce 250 g
Italská klasika na vašem stole! Suroviny na 4 porce 400 g krájených rajčat 2 čerstvá rajčata 4 šalotky 1 stroužek
Takto měli špagety rádi prý i slavní italští mořeplavci a objevitelé! Suroviny na 4 porce 500 g špaget 50 g
Věděli jste, že krevety obsahují zinek, jód, vápník a vitamin B12? Takže neváhejte a rozhodně je zařaďte do svého jídelníčku
Uvařit krevetovou polévku není žádná věda. Postačí jen několik základních ingrediencí a za několik minut máme hotovo. Ingredience 1 l